برای پخت کلوچه خرمایی بی نظیر و خوشمزه می توانید از دستورالعمل زیر استفاده کنید و از خوردن این کلوچه پرفایده استفاده کنید و باید بدانید یکی از پرفروش ترین کلوچه ها کلوچه خرمایی می باشد.
قیمت کلوچه خرمایی نرم و لطیف حالت نوسانی به خود پرفته است.
2 ½ فنجان آرد بادام بلانچ شده
1 فنجان خرما بدون هسته و خرد شده
½ فنجان آلبالو خشک خرد شده
½ فنجان گردوی خرد شده
2 قاشق غذاخوری دانه چیا یا بیشتر برای طعم دادن
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
½ قاشق چایخوری نمک دریا
½ فنجان روغن نارگیل
1 تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
پیشنهادات محلی
00000 تغییر مکان
اوه! ما نمی توانیم هیچ ماده ای را در نزدیکی شما در فروش پیدا کنیم. آیا کد پستی درستی داریم؟
تبلیغات
جهت ها
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. 2 ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آرد بادام، خرما، گیلاس، گردو، دانه چیا، جوش شیرین و نمک دریا را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
هم بزنید تا مخلوط شود.
روغن نارگیل، تخم مرغ، شربت افرا و عصاره وانیل را اضافه کنید. با قاشق یا چنگال خوب هم بزنید تا خمیر جمع شود.
خمیر را روی ورقه های پخت آماده شده با یک اسکوپ کوکی کوچک بریزید.
در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه های آن طلایی شود، حدود 15 دقیقه. فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی ها با در بسته، حدود 10 دقیقه دیگر بمانند. از اجاق گاز خارج نموده و بگزارید تا سرد شود.
- منابع: