بر خلاف سایر غذاها، نخود بدون توجه به نحوه مصرف آن فواید سلامتی دارد زیرا مواد مغذی موجود در حبوبات همیشه در دسترس زیستی باقی می مانند.
این اصطلاح به این معنی است که بدن شما نخود دوخان کرمانشاه می تواند از مزایای مثبت آن بهره مند شود.
لین میگوید: «شما میتوانید نخود را به همان اندازه طبیعی که میآید، مستقیماً از قوطی، یا اگر فقط میخواهید آن را بجوشانید، از کیسه بخورید.
می توانید آنها را روی سالاد سرد قرار دهید، شما می توانید آنها را به حمص تبدیل کنید. نحوه خوردن آنها واقعاً مشخصات مواد مغذی آنها را تغییر نمی دهد.”
همین انعطاف در مورد ماکارونی نخود سبز کرمانشاه یا آرد نخودچی صادق است.
هر دو گزینه سالمتر از ماکارونی معمولی هستند که از آرد سفید تهیه میشوند و هر راهی که آنها را تهیه میکنید، فواید سلامتی دارند.
لین پیشنهاد میکند: «به عنوان مثال، کسی که ماکارونی دوست دارد، ممکن است برای کمک به کنترل قند خون خود، از ماکارونی لوبیا گاربانزو استفاده کند.
«کسی که از آرد نخود در فرآوردههای پخت استفاده میکند، ممکن است این کار را برای تطبیق ترجیحات بدون گلوتن برای فرد مبتلا به بیماری سلیاک انجام دهد. آنها یک هدف بهداشتی را دنبال می کنند.»
لین احتیاط می کند که همیشه نخود سفید کرمانشاه باید برچسب مواد تشکیل دهنده را بخوانید.
زیرا غذاهای از پیش بسته بندی شده می توانند حاوی مواد افزودنی زیادی باشند.
او میگوید: «هرچه هوموس طبیعیتر باشد، برای بدن ما بهتر است.
“من همیشه می گویم یک قانون سرانگشتی نخود ریز کرمانشاه است که اگر نمی توانید مواد را تلفظ کنید، احتمالا مشکلی وجود دارد.”
- منابع:
- تبلیغات: