قابلمه چدن دسینی 10 پارچه و ماهیتابه مناسب هم برای آشپزهای سرگرمی و هم برای آشپزهای حرفه ای بسیار مهم است. زیرا تأثیر تعیین کننده ای بر طعم غذا دارند.
زمانی بود که سرآشپزهای حرفه ای در رستوران های شیک ترجیح می دادند در قابلمه چدن دسینی ها و تابه های مسی آشپزی کنند. گفته میشود که روی شعلهی باز، طعم بسیار خاصی به غذا میدهد و اطمینان میدهد که عطر به خوبی باز میشود. علاوه بر این، مس دارای هدایت حرارتی خوبی است.
امروزه نسل جدیدی از قابلمه چدن دسینی ها و تابه های پخت و پز بر اساس دانش فنی بالا وجود دارد. هرچه بتوان از آنها به صورت جهانی تر استفاده کرد، سود بیشتری خواهد داشت.
اگر یک قابلمه چدن دسینی یا ماهیتابه می تواند شرایط مختلفی را برآورده کند، می توان از آنها به روش های مختلفی استفاده کرد. امروزه، بهره وری انرژی دستگاه پخت و پز نیز بسیار مهم است. رسانایی حرارتی خوب و قابلیت های ذخیره گرما مهم هستند.
پوشش نچسب، گزینه های نظافت و شرکت قابلمه چدن دسینی و تابه ساخته شده از مواد مختلف
وقتی صحبت از مواد می شود، نظرات متفاوتی وجود دارد و زنان خانه دار، شوهران خانه و سرآشپزهای حرفه ای نظرات و ترجیحات متفاوتی دارند. برخی از مس قسم می خورند و برخی دیگر فولاد ضد زنگ را ترجیح می دهند. مواد دارای خواص متفاوتی هستند.
در هر صورت قابلمه چدن دسینی و ماهیتابه بر طعم غذا تأثیر می گذارد و در مورد خاصیت پخت و سرخ کردن تصمیم می گیرد. وقتی غذا بچسبد یا حتی بسوزد آزاردهنده است. چربی سرخ کردنی مناسب و دمای مناسب نیز هنگام استفاده از آن تعیین کننده است.
قابلمه چدن دسینی ها و ماهیتابه هایی که در ابتدا برای سرآشپزهای حرفه ای ساخته شده بودند، اکنون برای آشپزهای خانگی نیز قابل دسترسی هستند. نسخه ها و سری های مختلف نیازهای متفاوتی را برآورده می کنند. مواردی که قابل شستشو در ماشین ظرفشویی و ایمن در فر هستند ترجیح داده می شوند.