امروزه مصرف گوشت بوقلمون بسیار زیاد زیاد شده و از آن در غذا های مختلف استفاده می کنند و تا جایی در تنوع غذایی پیش رفته اند که حتی در پیتزا هم از آن استفاده می کنند در ادامه با آراد برندینگ همراه باشید.
گوشت بوقلمون وحشی ایران استرالیا و آمریکا اندکی خوش خوراک تر از دیگر محصولات است و بنابر این اندکی هم تفاوت قیمت دارد چون کمتر از نوع اهلی آن یافت می شود.
در مقابل بوقلمون وحشی، بوقلمون ماده سفید محلی هم وجود دارد که گوشتی چرب و لذیذ تر دارد و قابلیت تخم گذاری هم دارد البته این نوع هم تفاوت قیمت جزعی با دیگر محصولات دارد.